Leestijd: 2 minuten

In een blogpost kondigt Activision officieel de Call of Duty League 2021 aan voor 17 tot en met 20 juni aanstaande. Opvallend genoeg zal het een fysiek evenement zijn, nadat het Esports-evenement in 2020 online gehouden werd. Het evenement zal de Major IV-wedstrijden omvatten en zal in het Dallas Empire’s Arlington Stadium in Texas gehouden worden. Het team uit die stad, de Dallas Empire, won vorig jaar het toernooi.

Call of Duty League 2021

De Call of Duty League 2021 mag dan wel fysiek zijn, maar er heersen toch strikte COVID-gerelateerde regels tijdens het evenement. Zo worden deelnemers met sneltesten getest op het virus. Verdere maatregelen (ja, we zijn het woord allemaal zat) worden later aangekondigd.

Vanaf aankomende week starten de voorrondes met Major III, waarbij Activision een nieuw schema aanhoudt. Op donderdag 13 mei (21:00 Nederlandse tijd) starten de eerste vier wedstrijden. Vrijdag zijn er weer vier potjes, zaterdag vijf en op zondag nog eens drie. Elke dag eindigt met een ‘Winners Bracket’ waarbij de twee beste teams het tegen elkaar opnemen.

Wat jij kunt winnen

Uiteraard krijg je ook beloningen als je meekijkt tijdens de aankomende toernooien. Op deze pagina staat uitgebreid uitgelegd hoe dat werkt. In het kort moet je je Activision-account aan YouTube koppelen. Voor ieder uur dat je naar wedstrijden van de Call of Duty League 2021 kijkt, verdien je 30 minuten dubbel wapen XP voor CoD: Warzone of Black Ops Cold War. Daarnaast zijn er zondag nog in-game banners en andere cosmetics te verdienen.

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *