Leestijd: 2 minuten

Call of Duty: Vanguard komt op 5 november uit, maar voor iedereen die niet kan wachten of nog niet zeker is dat de WWII-game iets voor hen is, zijn er gelukkig meerdere open beta’s. De eerste Call of Duty: Vanguard beta gaat op 10 september van start en halverwege die maand is er nog een testperiode. In dit artikel leggen we uit wanneer de beta’s plaatsvinden en op welke platformen de game dan beschikbaar is.

Call of Duty: Vanguard beta

Activision geeft eigenaren van een PlayStation ook deze bij Call of Duty weer voorrang. De eerste betafase is volledig voor gamers op PlayStation 4 en 5. Pas de tweede fase is voor gamers die op PC of Xbox One of X willen spelen. Tevens krijgen gamers die de game al vooraf gekocht hebben tijdens beide evenementen eerder toegang tot de game.

Hieronder een lijst van alle beta’s en de bijbehorende platformen en eisen:

  • Vrijdag 10 september t/m maandag 13 september: PlayStation 4 en 5 (pre-order)
  • Donderdag 16 september t/m maandag 20 september: Playstation 4 en 5 (open beta)
  • Donderdag 16 en vrijdag 17 september: Xbox Series X/S, Xbox One en PC (pre-order)
  • Zaterdag 18 september t/m maandag 20 september: Alle platformen (open beta)

Multiplayer

Hoewel Activision het nog niet letterlijk heeft gezegd, zullen de beta’s naar alle waarschijnlijkheid de multiplayer-modi van Call of Duty: Vanguard testen. Met massale open beta’s is het voornaamste doel altijd het testen van de servers en stabiliteit van de game. PlayStation-gebruikers krijgen voorrang vanwege exclusiviteitsdeals met Sony. Verder wil Activision gewoon zoveel mogelijk mensen ontvangen om stabiliteit na de release te garanderen.

De eerste Call of Duty: Vanguard beta gaat op 10 september van start en loopt (met een pauze) tot en met 20 september. Op 5 november komt de game vervolgens uit voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X en S.

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *