Leestijd: 2 minuten

Met de mid-season update van Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War introduceert Raven Softeware twee iconische helden: Rambo en John McClane (Die Hard). Middels een heerlijke, over-de-top jaren ’80 trailer worden de actiehelden aangekondigd. De setting van Die Hard, Nakatomi Plaza, komt daarnaast ook naar Seizoen 3’s verise van Verdansk ’84.

Rambo en Die Hard in Warzone

In een blogpost en de onderstaande trailer maakt de ontwikkelaar de komst van de twee klassieke actiehelden bekend. Gamers kunnen de Operator-skins in twee aparte bundels kopen. De Rambo-bundel bevat zover bekend alleen de Rambo-skin, een melee-wapen (mes) en twee wapen-skins. Over de Die Hard-bundel is nog niets bekend. Wel zien we in de trailer dat Bruce Willis niet model stond voor John McClane in Warzone. Overigens komt de actiehelden-content ook naar Call of Duty: Black Ops Cold War en Call of Duty: Mobile.

Naast de nieuwe personages introduceert Warzone ook Nakatomi Plaza in Verdansk. In Down Town staat het imposante gebouw waar de eerste Die Hard zich afspeelt. In de trailer zijn enkele shots van binnen in het gebouw te zien. Er zijn vijf begaanbare verdiepingen in het gebouw en Raven Software heeft zelfs speciale missies voor Nakatomi Plaza gemaakt. Zo kunnen Operaters in en rondom het gebouw bijvoorbeeld wapendeals en bom-ontmatelingen doen als Contract.

Ook Rambo brengt wat unieke mechanieken met zich mee. Er zijn tien Survivor Camps in Verdansk geplaats. Ieder van deze door de films geïnspireerde plekken leveren goede loot op. Operators kunnen er ook Dog Tags van gevallen soldaten vinden. Als je er genoeg verzamelt, krijg je ‘een nog grotere belonging’.

Die Hard en Rambo worden op 20 mei (in de vroege ochtend, Nederlandse tijd) losgelaten op Call of Duty: Warzone, Black Ops Cold War en Mobile. De update introduceert ook enkele nieuwe wapens, een kill streak en een tijdelijke Action Hero modus.

Afbeelding via Activision

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *