Leestijd: 2 minuten

Ontwikkelaar Treyarch kondigt op Twitter en in een bijbehorende blogpost het dubbel XP-weekend voor Call of Duty Black: Ops Cold War en Warzone aan. Activision is hype aan het opbouwen voor de aankomende mid-seizoen update voor Black Ops Cold War. Ook Warzone is heel heet op het moment omdat zombies de map langzaam overnemen.

Black Ops Cod War en Warzone Dubbel XP

Spelers die dit weekend inloggen op CoD: Black Ops Cold War en/of Warzone krijgen dubbel zoveel XP. Dat geldt voor alles wat je doet in de games; je speler-level gaat twee keer zo snel om hoog, wapens levelen dubbel zo snel en je genereert zelfs twee keer zoveel XP voor de Battle Pass. Mocht je wat extra cosmetische items willen vrijspelen voor de games, dan is dit weekend het moment.

Het dubbel XP-evenement gaat op vrijdag 26 maart van start. Vanaf 18:00 uur krijg je in Black Ops Cold War en Warzone dubbel zoveel XP. Het evenement loopt tot en met maandag 29 maart (18:00 uur). Gamers op PlayStation krijgen overigens een kleine bonus. Voor hen gaat het evenement namelijk op donderdag 25 maart om 18:00 al van start.

Foto credit: Activision

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *