Over EsportsCommunity.nl, ons team en de contactmogelijkheden

Sporten en gamen veranderen steeds sneller. Wij jongeren brengen veel tijd online door en zien dat gamen en esports een groot deel van onze vrije tijd innemen.

Dat vinden we erg leuk. Wij merkten tijdens het gamen en esporten dat het nog niet makkelijk was om de informatie te vinden op de manier die wij willen.

Het idee achter EsportsCommunity.nl

Er zijn veel sites die zich richten op specifieke games of consoles en natuurlijk kan je jouw favoriete spelers overal opzoeken. Ook valt er genoeg online te shoppen, maar – je raadt het al – ook steeds op verschillende sites. Wij waren op zoek naar een verzamelplek waar we alle informatie tegelijk kunnen vinden, maar ook op de live streams van onze favoriete spelers kunnen volgen.

Daarnaast vinden we het leuk om -net als bij traditionele clubs- contact te hebben met andere gamers en esporters. Tot slot kopen we ook graag de nieuwste apparatuur, gave gadgets of mooie gamegear zonder dat we daarvoor het internet af moeten struinen. Daarom besloten wij online een huiskamer oftwel ‘community’ te starten. Kom als esporter of gamer lekker binnen en geniet onder één dak van alles wat gaming en esports te bieden heeft.

Hoe verdient esportsCommunity.nl haar geld

Uiteraard kost het onderhouden van deze website geld en tijd. Wij zijn echter nog nooit een huiskamer binnen gelopen waar we bij de deur moesten betalen. Daarom hebben wij bij het opzetten van deze site nagedacht over manieren waarop wij deze website kostendekkend kunnen krijgen zonder dat we jou als bezoeker om geld moeten vragen. Wij hebben de volgende manieren bedacht:

  • Google krijgt van ons wat advertentieruimte op de site. Als jij besluit de site van de adverteerder te bezoeken of daar iets te kopen ontvangen wij een bescheiden bedrag;
  • Affiliate links. Als aanbieders van leuke producten iets moois bedacht hebben of wanneer je in onze shop iets koopt ontvangen wij van de verkopers een vergoeding.
  • Advertenties. Uiteraard kunnen commerciële bedrijven hun producten of diensten op het gebied van gaming en esports aan jullie presenteren of meer naamsbekendheid krijgen. Wanneer ze dat via onze site doen ontvangen wij daarvoor een vergoeding.
  • Premium-diensten. We zijn hard aan het werk om dingen te bedenken en te organiseren die je nergens anders kunt beleven. Je kan daarbij denken aan (online) evenementen of gelimiteerde items. Daarnaast werken we aan manieren om jou geld te laten verdienen met gaming en/of esports. Zodra die mogelijkheden er zijn zullen wij daar een kleine vergoeding voor vragen. Vooralsnog is het gebruik van de site echter volkomen gratis!

Overigens hoef je niet bang te zijn dat wij de site vol hangen met reclame of alleen nieuws kiezen waar we financieel beter van worden. Dat doen we immers in onze echte huiskamer ook niet. Onze redactie is onafhankelijk en als we een commerciële post maken herken je die altijd door de opmerking ‘advertorial’ die we bij of in het artikel plaatsen.

Wie schrijven er voor esportsCommunity.nl

Om ervoor te zorgen dat je op esportsCommunity.nl altijd het laatste nieuws kunt vinden schrijven Yannick en Patrick dagelijks vers nieuws over gaming en esports. Beide mannen hebben hun sporen verdiend door voor andere grote blogs te schrijven. Daarnaast zijn beide heren fanatieke gamers en hebben ze veel contacten in ‘het wereldje’.

Hoe kun je in contact komen met esportsCommunity?

Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt op jouw vragen en suggesties zetten we hieronder onze contactmogelijkheden op een rij.

Persberichten: nieuws, nieuwe producten of iets anders delen? Mail direct onze redactie.

Heb je zelf ideeën over de site, wil je aan je naamsbekendheid werken of ook leuke content schrijven? Dat kan! Neem contact met ons op en vertel jouw idee.

Heb je technische vragen of ervaar je problemen bij het gebruik van de site? Onze it-collega’s weten vast raad.

Wil jij op onze site adverteren of zie je andere commerciële mogelijkheden? We denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op, we bespreken de mogelijkheden graag!

Overige contact gegevens:

Email: 
redactie@esportscommunity.nl

Telefoon:
0412 796 525

KvK-nummer:
58489282

BTW-nummer:
NL001172539B46