Leestijd: 2 minuten

Fortnite Chapter 2 Season 7 is live en daarmee ook de nieuwste toevoegingen aan de game. Epic Games introduceert met de stevige update ook gelijk een stevige dreiging, namelijk aliens! De wereld wordt aangevallen door buitenaardse wezens en dat verandert de game zoals we die kennen. Nieuw zijn onder andere de aline-skins, een vliegende schotel en wat sci-fi-wapens. Dit introduceert Season 7 allemaal aan Fortnite.

Fortnite Chapter 2 Season 7

Het interessantste stukje content dat het nieuwe seizoen introduceert, is toch wel de Kymera outfit. Spelers krijgen bij het aanschaffen van de Battle Pass direct toegang tot deze alien-skin. Vervolgens kun je vermoedelijk via de Battle Pass nieuwe onderdelen voor dat pak verdienen. Zoals wel vaker in voorgaande seizoenen kun je dus je eigen Fortnite-skin samenstellen.

Allerlei verschillende samenstellingen van de Kymera-outfit.

Verder introduceert Fortnite Chapter 2 Season 7 nieuwe speeltjes, waaronder de Rail Gun. Dit wapen schiet door gebouwen en muren heen, wat een flinke impact op de game zou kunnen hebben. Ook krijgen spelers toegang tot de Recon Scanner en een alien Pulse Rifle.

Oh, en je kunt de map voortaan rondvliegen in een UFO! Die kun je niet zomaar overal vinden; UFO’s vliegen rond en je moet ze kapen of neerschieten om er toegang tot te krijgen. Eenmaal in controle van een vliegende schotel, kun je alles wat niet vast zit oppakken met de sci-fi-straal. Je teammaten kunnen vanaf de zijkanten van de schotel op vijanden schieten.

Tot slot krijgt Fortnite Chapter 2 Season 7 bezoek van enkele iconische figuren uit de popcultuur. Superman maakt zijn entree in de populaire battle royale. De superheld is als skin te verkrijgen via de Battle Pass. En nee, je kunt zijn lazer-ogen en vliegvaardigheden niet daadwerkelijk gebruiken. Ook Rick Sanchez van de hilarische sci-fi-show Rick & Morty is als personage te verdienen. Wederom is het antwoord nee: zijn Portal Gun is niet te gebruiken om intergalactisch via portalen te teleporteren.

Beeldmateriaal via Epic Games

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *