Leestijd: 2 minuten

Ook deze maand krijgen afnemers van PlayStation’s online abonnement PlayStation Plus weer een aantal extra’s. Waar het soms een beetje hit or miss is met de gratis games die PlayStation-gebruikers krijgen, is het ditmaal dubbel goud! PlayStation maakt bekend dat twee van de beste games uit twee van de beste franchises binnenkort gratis op te halen als PlayStation Plus april.

Uncharted 4: A Thief’s End

We trappen af met de beste: Uncharted 4: A Thief’s End. Deze toch wel legendarische franchise werd in 2016 definitief afgesloten met A Thief’s End. De exclusieve PlayStation-serie draait natuurlijk om Nathan Drake, de Indiana Jones-achtige avonturier die altijd in de problemen lijkt te komen. Drake is in deel vier eigenlijk al lang klaar met het leven als avonturier, maar wordt door persoonlijke omstandigheden gedwongen dat leven weer op te pakken. Verwacht weer bombastische actie, een meeslepend verhaal en prachtige omgevingen, gevuld met bad guys die jij een pak billenkoek komt verkopen.

Dirt Rally 2.0

De tweede gratis game voor april is Dirt Rally 2.0. Dit prachtige rally-pareltje van Codemasters (ook bekend van de F1-serie) kwam in 2019 uit en is tevens een regelrechte aanrader. In tegenstelling tot veel andere racegames omarmt Dirt Rally 2.0 (zoals de naam al doet vermoeden) modder, zand en viezigheid. Hierdoor is deze game rauwer en extremer dan bijvoorbeeld de F1-serie. Heerlijke driften op natte modder, met prachtige omgevingen om je af en toe af te leiden. Ook deze gratis game is een regelrechte aanrader.

Vanaf wanneer zijn ze gratis?

Dat zijn de twee titels die je in april dus gratis kunt downloaden als je een PS Plus-abonnement hebt. Vanaf dinsdag 7 april zijn de games vrijblijvend verkrijgbaar via de PlayStation Store. Tot en met 6 april check je nog de gratis games van maart, te weten Sonic Forces en het legendarische Shadow of the Colossus.

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *