Leestijd: 2 minuten

Rockstar Games past aan hoe GTA Online Jobs voortaan werken, zo kondigt het bedrijf in een blogpost aan. In plaats van een statische playlist aan verschillende races, missies en andere activiteiten, roteren er voortaan verschillende Jobs. Zoals in veel (free-to-play) battle royale-games, wisselen beschikbare gamemodes zich dus af. Volgens Rockstar maakt GTA Online zo plaats voor nieuwe updates en toevoegingen.

GTA Online Jobs in roulatie

Voorheen waren alle Jobs gewoon via lobby’s te spelen, maar vanaf het huidige evenement komt daar verandering in. Spelers kunnen vanaf het moment van schrijven volgens Eurogamer bijvoorbeeld de Bombushka Run Adversary Mode niet meer spelen. Het idee erachter is simpel:

Vanaf dit evenement beginnen we met het verwijderen van individuele Jobs om zo ruimte te maken voor toekomstige updates. Deze Jobs zullen rouleren en soms wel, soms niet beschikbaar zijn, terwijl we nieuwe dingen toevoegen aan de game.

Dubbel GTA$ en RP

Vooralsnog lijken alle andere missies wel nog gewoon beschikbaar te zijn. Overigens ligt de nadruk tijdens het huidige evenement wel op Survival-missies. Rockstar heeft speciaal nieuwe maps aan GTA Online toegevoegd voor deze categorie Jobs. Je krijgt daar dan ook dubbel GTA$ en RP.

Ook de Freemode Events en Challenges zijn een aanrader om nu te spelen, want daar krijg je zelfs drie keer de normale hoeveelheid in-game geld en Reputation Points. Er zijn verder talloze voertuigen in de aanbieding en Rockstar voegt binnenkort de Los Santos Car Meet toe. Het huidige evenement loopt tot en met 19 juli. Daarna blijft de verandering van Jobs van toepassing.

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *