Leestijd: 2 minuten

Hardware-gigant Logitech werkt samen met ontwikkelaar Riot Games voor een exclusieve lijn gaming gear in League of Legends-stijl. Het gaat om een serie van zes producten in de stijl van de virtuele League of Legends girlband K/DA. De hele K/DA-serie bestaat uit bestaande Logitech G-producten, maar dan met een uniek uiterlijk.

Logitech lanceert League of Legends K/DA gear

K/DA bestaat uit in-game League of Legends-personages. Die personages maken volgens het verhaal van LoL muziek, die je overigens in het echt hier kunt beluisteren (en nog verrassend goed is ook). Fans van League of Legends en of de virtuele band K/DA kunnen kiezen uit een zestal producten van Logitech, namelijk:

  • Pro K/DA mechanisch gaming toetsenbord – €129,-
  • G502 HERO K/DA gaming muis – €89,99
  • G333 K/DA in-ear oortjes – €49,99
  • G733 K/DA draadloze (RGB) gaming headset – €149,-
  • G840 K/DA XL gaming muismat – €49,99
  • G305 K/DA draadloze gaming muis – €59,99

Alle bovenstaande producten zijn in ‘gewone’ kleuren beschikbaar, (bekijk deze hier) maar dus ook in K/DA-stijl. Dat heeft verder geen invloed op de prijs. Op het moment van schrijven is de muismat, enkele dagen na de release, alweer uitverkocht. De muizen en het mechanische toetsenbord zijn wel gewoon beschikbaar. De twee koptelefoons zijn binnenkort pas verkrijgbaar. Wanneer precies, is niet bekend.

De gaming-hardware was al langer in Azië beschikbaar, maar is nu ook in de Benelux verkrijgbaar. De samenwerking tussen Logitech en League of Legends’ Riot Games werd eind 2020 aangekondigd en moet meerdere jaren standhouden. Het is vooralsnog niet bekend wat de twee bedrijven nog meer voor fans in petto hebben. Wellicht nog meer hardware in de stijl van Riot Games’ nieuwste titel, Valorant?

Foto credit: Logitech, Riot Games

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *