Leestijd: 2 minuten

Als je zoals ik sinds de open beta geen Modern Warfare hebt gespeeld, maar aan het genieten bent van Warzone, dan hebben we goed nieuws. Call of Duty: Modern Warfare is dit weekend helemaal gratis. Er zit wel een kleine ‘maar’ aan vast.

Modern Warfare gratis

Via de launcher die bij je platform hoort kun je Call of Duty: Modern Warfare dit weekend (vanaf vanavond) gratis downloaden. Dat zijn dus de Microsoft Store, de PlayStation Store en Battle.net voor PC. MW is als het ware samengevoegd met Warzone, dus verwacht wel een gigantische download van rond de 100-150GB. Eenmaal geïnstalleerd kun je via het Warzone-menu Modern Warfare aanklikken.

De hoeveelheid speeluren die je dit weekend in het gratis Modern Warfare kunt steken is in principe onbeperkt. Helaas zijn de maps waarop je dit doet dat niet. Activision heeft jammer genoeg maar een vijftal maps beschikbaar gemaakt voor dit gratis weekend. De maps zijn:

  • Aniyah Incursion
  • Hovec Sawmill
  • Khandor Hideout
  • Shoot House
  • Talsik Backlot

Beschikbaarheid

Uiteindelijk is Call of Duty: Warzone gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Het gratis weekend loopt van vrijdag 24 april om 19:00 uur tot en met maandagavond 27 april 19:00 uur. Dit is de uitgelezen kans om je wapens voor Warzone te levelen én even te genieten van de hectische mulitplayer van Modern Warfare!

Lees ook: CoD: Modern Warfare 2 Remastered is tijdelijke PS4 exclusive

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *