Leestijd: 2 minuten

Pokémon GO-fans opgelet, want mocht je de illustere Landorus nog niet hebben weten te vangen, dan hebben we goed nieuws. Ontwikkelaar Niantic laat namelijk weten dat het Landorus event nog even door gaat. Je hebt nu tot en met 28 april om de legendarische Pokémon to verdienen in een raid.

Landorus

Landorus is de huidige legendarische raid boss in Pokémon GO. Het wezen staat ook wel bekend als de Abundance Pokémon en de Guardian of the Fields. We zagen de illustere ground- en flying-type Pokémon voor het eerst in de vijfde generatie Pokémon, in de Unova-regio. De Pokémon komt in twee vormen voor, Therian en Incarnate. Alleen die laatste vorm is in Pokémon GO beschikbaar. Tot 28 april vind je hem als baas tijdens raids.

Nieuwe PokéCoin bundel

Mocht je de eindbaas nog niet hebben gevangen, dan is de nieuwe PokéCoin bundel misschien wel ideaal voor je. Je kunt nu namelijk 50 Great Balls kopen voor slechts één PokéCoin. Deze bundel in combinatie met nog een volledige week maakt het in elk geval een stuk toegankelijker om Landorus aan je collectie toe te voegen.

Buddy event

Alsof dat alles nog niet genoeg is, is het nieuwe Buddy event nu ook live! Dat wil zeggen dat je Buddy een hoop extra in-game bonussen oplevert. Zo komt je maatje vaker met een cadeautje en hoef je maar de helft van de afstand te lopen voor candy en hartjes. Daarnaast zijn Alolan Meowth, Chansey, Eevee, Feebas, Lillipup en Joltik veel vaker tegen te komen in het wild en in Eggs. Ook is de voormalige Field Research Pokémon Woobat nu in het wild te vinden.

Oh, en wist je dat de normaliter regio-specifieke Pokémon Volbeat en Illumise nu overal tegen te komen zijn? Vooral die laatste is heel bijzonder, want die komt normaal alleen in Amerika en Afrika voor! Het Buddy event eindigt op 27 april. Kortom, de komende paar dagen zijn er ontzettend veel redenen om erop uit te gaan en Pokémon GO te spelen. En dan hebben we het prachtige weer nog niet eens genoemd.

Ben je op zoek naar meer leuks? Dan kun je natuurlijk ook nog even de gratis PlayStation Plus games van april of gratis Google Stadia Pro op gaan halen.

Foto @Niantic

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *