Leestijd: 2 minuten

Het kan niet op voor fans van Pokémon GO. De populaire mobiele game staat deze maand in het teken van het Throwback event. Maar alsof een wekelijkse nieuwe regio-specifieke research challenge nog niet genoeg is, kondigt Niantic nóg een event aan. Zowel het Pokémon GO Snubbull event als Incense Day: Water and Dark komen in mei naar de game.

Snubbull Limited Research event

Vanaf zaterdag 9 mei om 8:00 tot 22:00 loopt het Pokémon GO Snubbull Limited Research event. Dit weekend kunnen Pokémon GO liefhebbers meer dan 50 Timed Research tasks uitvoeren om beloond te worden met een encounter met Snubbull. Dit event is dus live tegelijkertijd met het Throwback event. Aanstaande zaterdag is er dus belachelijk veel te doen in Pokémon GO.

Incense Day: Water and Dark

Daarnaast zal Incense Day op zondag 19 mei van start gaan. Tussen 11:00 en 17:00 trekt Incense allerlei extra Pokémon aan, wisselend tussen Water- en Dark-type Pokémon. Iedereen uur wisselt het soort Pokémon dat op Incense af komt tussen de twee typen.

Water-uren zullen een verhoogde kans op Horsea, Tympole en zelfs Alomomola verzorgen. Ten tijden van Incense Day: Dark kun je Murkrow, Sableye en zelfs Scraccy tegen komen.

Kortom, meer dan genoeg extra content om de komende weken door te komen. Corona zorgt ervoor dat gezelligheid een beetje achtergesteld is, maar gelukkig mag je zo nu en dan best een wandeling maken. Dan is het het meer dan waard om Pokémon GO even aan te slingeren, want man, de maand mij is een feest voor de game.

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *