Leestijd: 2 minuten

PlayerUnknown’s Battlegrounds, of PUBG in het kort, krijgt met update 12.2 (patch notes) een gigantische lijst aan nieuwe content mee. Het is duidelijk dat de ontwikkelaar gespiekt heeft bij Warzone, want de nieuwe Taego-map introduceert onder andere een Gulag en self-revive. Daarnaast zijn er twee nieuwe wapens en een nieuw voertuig in de door Zuid-Korea geïnspireerde map beschikbaar.

PUBG Update 12.2 – What’s new?

De nieuwe 8×8 km grote map Taego is natuurlijk de hoofdrolspeler in de nieuwe update. De omgeving is geïnspireerd door Azië van de jaren ’80 en ’90, te zien aan de kleine dorpjes en rijstvelden. Het is de eerste grote map in een tijdje en behuist 100 spelers, waaronder ook bots. Taego ondersteunt potjes in Solo, Duos en Squads.

Exclusief voor de map brengt PUBG Update 12.2 een nieuwe self-revive-mechaniek. Iedereen die Warzone heeft gespeeld kent het principe; wanneer je knocked bent, kun je jezelf weer reviven. In PUBG is de self-revivekit overigens een object dat je moet vinden in de wereld. Ook exclusief voor Taego is de Gulag-achtige functie, een primeur voor PUBG. Spelers die vroeg tijdens een Squad-match gedood worden, komen op een afgezonderde map terecht waar ze moeten overleven. De ‘winnaars’ parachuteren weer terug naar Taego.

De nieuwe Mk12 (foto via PUBG Studios)

Verder introduceert PUBG Update 12.2 enkele nieuwe items en een voertuig. Te beginnen bij de blafijzers, de nieuwe update voegt de 5.56mm K2 AR toe. De assault rifle ondersteunt zo’n beetje alle AR-attachments en scopes tot 6X. Verder hebben spelers de beschikking over de Mk12, een 5.56mm DMR die de meeste AR- en SR-attachments ondersteunt. Tot slot introduceert de update de echte Hyundai Pony Coupe-auto. Het is een personenwagen voor vier passagiers.

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *