Leestijd: 2 minuten

Seizoen 4 van Rocket League staat volledig in het teken van het Wilde Westen, zo onthult Psyonix in een blogpost. Het nieuwste competitieve seizoen gaat uiteraard gepaard (no pun intended) met een nieuwe Rocket Pass, inclusief nieuwe cosmetische items, de nieuwe Outlaw-auto en een gloednieuwe map genaamd Deadeye Canyon. Dit is er allemaal nieuw.

Rocket League Seizoen 4

Deadeye Canyon is zonder meer de hoofdrolspeler in Rocket League Seizoen 4. De gloednieuwe map staat midden op de prairie en is omgeven door dorre woestijn. De omringende kooi is gemaakt van verroest staal en zou zo een paardenren kunnen zijn. Het lijkt er op basis van de onderstaande teaser daarnaast op dat de nieuwe arena schuine zijkanten heeft zoals de meeste Rocket League-maps. Psyonix wil nog eens (met wisselend succes) andere soorten randen van arena’s proberen.

Verder kunnen afnemers van de battlepass dit seizoen een nieuwe ‘cowboy’-auto verdienen. De Outlaw lijkt een beetje op de standaard Octane, maar is wel uitgerust met een stevige grill en een iets agressiever design. Daar kun je vervolgens enkele nieuwe cosmetics voor vrijspelen, waaronder natuurlijk een cowboyhoed, een cape en vlammende vlammen.

Tot slot introduceert Rocket League met ingang van Seizoen 4 een variatie op de tijdelijke modus Heatseeker in competative. Later komen er ook potjes met het Speed Demon-, Boomer Ball en Spring Loaded-format beschikbaar. Het vierde seizoen van de populaire race, auto, spring, voetbal, basketball, arena-hybride Esportsgame is vanaf 11 augustus beschikbaar.

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *