Leestijd: 2 minuten

Hoewel de Far Cry-games al behoorlijk gevestigd waren, vond Ubisoft de serie opnieuw uit met Far Cry 3. De verhalende open wereld shooter wordt tot op de dag van vandaag als beste Far Cry gezien. En dat is deels te danken aan de geweldige schurk van die game, Vaas. De acteur die hem speelde suggereert nu dat hij terug komt!

Michael Mando als Vaas

Michael Mando, de acteur die Vaas in 2012’s Far Cry 3 speelde, beantwoordt in een Ask Me Anything (AMA) op Reddit vragen van fans. Een van die fans vraagt Mando of hij nog vaak als Vaas herkend wordt op straat. De acteur staat recentelijk namelijk ook bekend als Nacho uit de hitserie Better Call Saul.

Mando antwoordt: “Vaas is mijn ‘spirit animal’. Omdat ik dat karakter deels zelf heb ontwikkeld, is hij iets dat altijd belangrijk voor me zal zijn. Ik word nog steeds herkend als Vaas en ik voel nog steeds veel liefde voor dat karakter; het maakt me heel blij. Wie weet… misschien pak ik de rol zeer binnenkort weer op? :P”

Spoiler alert voor Far Cry 3

De ‘:P’ maakt het een beetje lastig om in te schatten, maar het voelt een beetje alsof Mando een teaser weggeeft voor de reprise van Vaas. Nu is dat een beetje lastig, want je vermoordt de schurk in principe in Far Cry 3. Maar daar zijn tot op de dag van vandaag discussies over onder fans. Nadat je Vaas neersteekt, opent hij plots nog z’n ogen. Was dit een enge ‘send off’ voor een creepy karakter of bewijs dat hij nog leeft?

Fans van de franchise zullen ongetwijfeld hopen op de terugkeer van de iconische schurk, of hij nu dood is of niet. Ik bedoel, in Hollywood jojo’en ze al decennia met eigenlijk overleden karakters. Denk aan flashbacks, prequels of natuurlijk de ‘hij was eigenlijk toch niet dood’ truc. Tot die tijd moeten we het doen met Vaas’ eigen creepy YouTube kanaal.

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *