Leestijd: 2 minuten

Call of Duty: Warzone maakt zich klaar voor de apocalypse, zo blijkt uit een Tweet van het officiële CoD-kanaal. Met de omineuze leus ‘het einde is nabij’ kondigt Activision de seizoensfinale van Warzone seizoen 2 aan. Hoewel er – naast de datum en tijd – geen details bekend zijn gemaakt, weten we stiekem al precies wat er gaat gebeuren.

Warzone apocalypse

De teaser toont allereerst het logo van de zombie-uitbraak in Verdansk, wat gelijk aangeeft wat we op woensdag 21 april (21:00 uur Nederlandse tijd) mogen verwachten. De constant groter wordende zombie-uitbraak kan namelijk maar op één manier gestopt worden: kernwapens. Dat zorgt dan wel voor het einde van Verdansk.

Naar alle waarschijnlijkheid lanceren Operators op die datum nukes om de zombie-uitbraak te stoppen. Het is het perfecte excuus voor Raven Software om de map volledig om te gooien. Een kernwapen laat immers niet veel van de huidige omgeving over. Wellicht dat dit zelfs de eerste keer wordt dat er een nieuwe, grootschalige battle royale-map naar Warzone komt.

Hoe dan ook, aanstaande woensdag weten we het zeker. Het zal dan ongetwijfeld de moeite waard zijn om even in te loggen op Warzone, mocht je de apocalypse van dichtbij willen meemaken. In aanloop naar het einde van het huidige seizoen zal Activision nog meer informatie vrijgeven over wat er gaat gebeuren. Dat het groots is, dat weten we in elk geval zeker.

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *