Leestijd: 2 minuten

De apocalypse heeft plaatsgevonden en Call of Duty: Warzone is met seizoen 3 volledig omgegooid. Na een nucleair event kunnen Warzone-fans weer volop knokken in Verdansk, maar er is toch een hoop veranderd. De ondertussen iconische battle royale-map heeft een volledige make-over gekregen. Warzone’s Verdansk heet voortaan Verdansk ’84 en dat is een permanente verandering.

Warzone seizoen 3: Verdansk ’84

Verdansk ’84 is aan de ene kan het oude vertrouwde Verdansk wat fans van Warzone kennen. Aan de andere kant is het een volledig nieuwe map. Raven Software heeft sommige locaties op de map een update gegeven om de jaren ’80-stijl te reflecteren. Denk daarbij aan Airport en Stadium, die de jaren ’80-upgrade (of downgrade?) hebben gekregen. Ook Downtown is iets minder gesloten, waarbij het grootste Broadcast-gebouw opener en toegankelijker is gemaakt.

Aan de andere kant zijn er ook nieuwe locaties bij gekomen, waaronder Karst Salt Mines en Gora Summit. Die komen dan weer in de plaats van bijvoorbeeld Dam, die dus permanent afwezig zal zijn vanaf nu. Mensen die sentimentele gevoelens voor de oude map hebben ontwikkeld, zullen dus wel schrikken van Verdansk ’84. Check hier de volledige blogpost die alle nieuwe en vernieuwde locaties in detail beschrijft.

Daarnaast introduceert Warzone seizoen 3 ook een hoop andere 80’s content. Zo krijgen spelers toegang tot enkele nieuwe Operators en wordt Verdansk ’84 een stuk onveiliger gemaakt door ouderwetse wapens als de PPSh-41 SMG en K31 sniper rifle. Ook belooft de ontwikkelaar dat er (letterlijk) nieuwe deuren zullen openen in seizoen 3 van Warzone. Enkele bunkers waren voorheen al geopend en we kunnen in de loop van dit seizoen nog meer nieuwe plekken en geheime ingangen verwachten.

Call of Duty: Warzone seizoen 3 is nu live, inclusief de gloednieuwe map Verdansk ’84. Start de update overigens wel op tijd, want je zult tientallen gigs aan data moeten binnenhalen voordat je weer aan de slag kunt met de game.

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *