Leestijd: 2 minuten

De afgelopen week was Call of Duty: Warzone-maker Infinity Ward aan het rotzooien met de modi die in de game beschikbaar zijn. De ene update voegde een langverwachte 4-speler squad modus die, de volgende verwijderde die functie. En zo jojode de ontwikkelaar telkens van de ene naar de andere modus. Fans werden het helemaal beu en klaagden onder andere op Twitter en Reddit. Nu Tweet Infinity Ward eindelijk dat ze de community gehoord hebben. Warzone trios zijn

Trios en Quads

De laatste dagen konden fans van Warzone op en af met z’n drieën en/of met z’n vieren de game spelen. De hoeveelheid leden per squad werd zo’n beetje dagelijks aangepast en fans werden helemaal gek. Waarom Infinity Ward zo raar met de playlists omging is vooralsnog een raadsel, maar spelers krijgen nu eindelijk wat ze willen.

Vanaf nu kunnen Warzone-spelers weer kiezen met hoeveel man ze een potje spelen. Dat wil zeggen alleen, met z’n tweeën, trios en quad squads. En laten we even heel erg eerlijk zijn; het is geen gunst van de ontwikkelaar dat dit nu kan. Het is simpelweg een vereiste voor een gigantisch populaire battle royale-game om spelers de mogelijkheid te geven om te spelen hoe ze willen.

Activision schept op dat er ondertussen meer dan 50 miljoen spelers Warzone spelen. Met zo’n spelersaantallen is het onacceptabel dat niet alle denkbare modi beschikbaar zijn. En nee, trios en quads zijn niet eens zo bijzonder; het zijn de hoekstenen van een battle royale. Absurd dus, dat het de ontwikkelaar weken kost om dit te realiseren, ondanks de extreem vocale community die het al die tijd al vraagt.

Lees ook: CoD: Modern Warfare 2 Remastered is tijdelijke PS4 exclusive

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *