Leestijd: 2 minuten

Heel het gedoe rondom de grootte van squads is vervelend voor de meeste spelers, maar niet voor Jordan ‘HusKerrs’ Thomas. De voormalige Apex Legends Pro zet namelijk zonder de hulp van eventuele teammaten een absurd wereldrecord neer in Warzone. Het Warzone wereldrecord voor meeste solo-kills staat nu op een 37! En dan heb je de ons nog, gamers die moeite hebben om überhaupt in de top 10 terecht te komen…

Wereldrecord

Eerder deze maand vestigde HusKerrs het wereldrecord voor meeste kills in een Warzone potje. De teller staat nu op 37 kills voor een Solo match. HusKerrs plaatste de video op zijn YouTube-kanaal en daarin is exact te zien hoe hij het record behaalde. De voormalige Apex Legends professional gebruikt al zijn kwaliteiten om de winst te behalen, maar een paar strategieën springen er direct uit. Maar strategieën of niet, rond de 7 minuten verliest hij een vuurgevecht en moet hij het in de Gulag uitvechten. Dan moet je vooral kalm blijven!

In de slotfase van de match zie je hem vooral rondrijden in een voertuig. De vrachtwagen geeft hem een derdepersoons overzicht van de omgeving en stopt ook nog eens wat kogels. Ook gebruikt hij voor iedere aanval in de slotfase van de match een flashbang. Zo verblindt hij zijn vijanden kort, terwijl hij zijn perfecte mik-kwaliteiten gebruikt om ze te neutraliseren. Daarvoor hanteert hij overigens een silenced M4 met 50-round magazine. En voor het zware werk gebruikt hij een grenade launcher, waarmee hij zonder de exacte positie van de vijand te weten toch gemakkelijk kills kan binnenhalen.

Andere Warzone wereldrecords

Uiteraard worden er massaal wereldrecords gevestigd in de razend populaire Call of Duty spin-off. Ik heb bijvoorbeeld het wereldrecord voor meeste verloren Gulag-gevechten. Een Australische pro vestigde in maart al een record met 38 kills in één match. Dit was daarentegen in een squad, wat een totaal andere dynamiek is dan Solo’s. Naar verluidt haalde een Duo 55 kills in één potje, terwijl de meeste kills over een gehele squad van 3 spelers maar liefst 85 kills is. Dat is meer dan de helft van het totaal van 150 spelers!

Leave your comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *